Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Конкурс малюнків "Охорона праці очима дітей"

Конкурс малюнків "Охорона праці очима дітей"

Прекрасна мить. Усі щасливі, бо отримали солодощі від провідного інженера з охорони праці Висоцького лісгоспу Юдка Сергія Олександровича. Учні  Висоцької школи (38 осіб) брали активну участь у конкурсі малюнків "Охорона праці очима дітей". Тут переможців і переможених не було. Кожна дитина помічена і оцінена. Дякуємо організаторам конкурсу за розуміння і надану школярам можливість відчути себе справжнім художником.

12:32 08.05.2018

Завчасно підготуйте документи на ЗНО-2018!

Завчасно підготуйте документи на ЗНО-2018!

Кожен, хто зареєстрований для участі в ЗНО-2018, отримав від Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти конверт із документами, що містив:

22:28 05.05.2018

УКРАЇНСЬКИЙ РУШНИК

УКРАЇНСЬКИЙ РУШНИК

Для того, щоб відродити інтерес до традиції вишивки українського рушника, у Золотинській школі було проведено конкурс під назвою «Український рушник!». Завдяки конкурсу ми дізналися, що наші учні шанують традиції свого народу, які передали їм матері та бабусі. Вони не тільки дбайливо зберігають старовинні рушники, що переходять від покоління до покоління, а й самі продовжують своїми руками творити історію і духовну спадщину свого роду.

09:58 04.05.2018

ВЕСЕЛІ СТАРТИ

ВЕСЕЛІ СТАРТИ

"Спорт гуртує!" - сказала класний керівник 8 класу  Золотинської ЗОШ та організувала батьківські збори. Батьки з цікавістю слухали про успіхи у навчанні та поведінці своїх дітей, обговорювали подальші плани щодо навчально-виховної роботи в класі. По закінченню було проведено родинно-спортивне свято «Веселі старти». Щедрий сміх, захоплення, радість викликали у дітей різні естафети. У результаті запеклої боротьби перемогла команда дітей, але лише тому, що вони попросили матч-реванш. Батьки МОЛОДЦІ, дітям є з кого брати приклад і на кого рівнятися. За свої старання всіх було нагороджено символічними солодощами.

09:55 04.05.2018

АКЦІЯ «ПОСАДИ КВІТИ»

АКЦІЯ «ПОСАДИ КВІТИ»

На початку тижня у Золотинській школі стартувала акція «Посади квіти», під час якої учні висаджували принесені квіти на закріплених за кожним класом територіях. Сподіваємося, що у кожному дитячому серці з’явилася ще більша любов до природи та дбайливе ставлення до зелених насаджень.

10:00 03.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь