Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Святкування Дня матері у Руднянському СК

Святкування Дня матері у Руднянському СК

Травень - місяць квітів і свят. Одним із найдушевніших і найтепліших є День матері. Вже  традиційним стало святкування цього свята і в с. Рудня. Цього року ми відзначили це свято 13-го травня. Це приємний привід для того, щоб звернутися до наших    мам із щирими словами, а учасники художньої самодіяльності привітали всіх жінок с. Рудня святковим концертом. Де були і теплі вітання ведучої свята Вікторії Горбачевської та маленьких учасників,  пісні, які подарував вокальний колектив  с. Рудня, танці, виступ драматичного колективу. В концерті взяла участь зав. клубом            с. Людинь Таїса Яцута. Свою шану та повагу до матерів намагалися передати в кожному слові, в кожній пісні, у кожному русі. Тут звучали слова вдячності і трепетної любові, святково прикрашена зала була наповнена теплом та ласкою усміхнених поглядів матерів, чистотою та щирістю глядацьких емоцій. З вітальним словом до жінок звернулася староста села Нідія Іванівна Янковська. Цього дня ми від усієї душі вітали дорогих мам з їхнім святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей їх нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

11:43 15.05.2018

Маки пам'яті

Маки пам'яті

Маки пам’яті З 2014 року Україна приєдналася до європейської традиції вшанування 8 та 9 травня в контексті пам’яті й примирення. Символом відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги став червоний мак.

12:42 14.05.2018

Змагання юних лісівників

Змагання юних лісівників

   3 травня 2018 року відбувся обласний збір учнівських лісництв „Майбутнє лісу в твоїх руках”. У якому взяли участь  14 команд учнівських лісництв.    Захід є щорічним, цьогоріч проходив на базі комунального закладу „Станція юних натуралістів”.     Учасників збору привітали: Сухович Віталій Миколайович, начальник Рівненського обласного управління лісового і мисливського господарства; Прокопчук Михайло Васильович, голова Рівненської обласної організації Товариства лісівників України; Воробей Володимир Федорович, директор комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради.     У рамках заходу відбулася виставка досягнень учнівських лісництв, на якій було представлено творчі звіти, фоторепортажі про проведену природоохоронну роботу, щоденники дослідницької роботи з лісового господарства, власноруч виготовлені наочні посібники (колекції, гербарії, муляжі), вироби з природного матеріалу.     Юні лісівники, використовуючи мультимедійні презентації, доповіли про науково-дослідницьку та агітаційно-просвітницьку природоохоронну діяльність, впровадження інноваційних технологій вирощування лісових культур, зв’язки з місцевими держлісгоспами та науково-дослідними установами.     Переможцями обласного збору учнівських лісництв „Майбутнє лісу в твоїх руках” визнано:   -  учнівське лісництво «Вікова діброва” Оженинська ЗОШ Острозького району;   - ІІІ місце учнівське лісництво Висоцької ЗОШ І-ІІІ ступенів Висоцької ОТГ – (Костючек О. – учениця 9 класу, Берестень Б. – учениця 8 класу, Бруцька М. – учениця 9 класу).    Програмою заходу було передбачено захист робіт з наукового дослідництва. І серед переможців визнано нашу ученицю - Бруцьку М., члена Висоцького учнівського лісництва, яка виборола ІІІ місце з роботою „Стовбурові шкідники лісових біоценозів в умовах Висоцького лісгоспу”.     Від імені членів шкільного лісництва висловлюємо щиру вдячність дирекції ДП «Висоцьке лісове господарство» за розуміння, допомогу, підтримку у проведенні усіх заходів.

12:34 14.05.2018

Це потрібно не мертвим - це потрібно живим

Це потрібно не мертвим - це потрібно живим

До Дня пам'яті та примирення та Дня перемоги в Людинській школі було організовано літературну виставку.                                                                                                                                      

12:24 14.05.2018

День Перемоги

День Перемоги

Вже стільки літ і стільки зим, Як відгримів той бій кривавий, Вони ж ще там, на полі слави, Уклін їм, мертвим і живим!

10:18 10.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь