A A A K K K
для людей із порушенням зору
Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

Педагогічна рада "Нова українська школа – простір освітніх можливостей"

Дата: 29.01.2020 10:38
Кількість переглядів: 263

Зміни - закон життя.
І ті, хто дивиться тільки в минуле
чи лише на сьогодення, 
безперечно пропустять майбутнє.
Джон Ф. Кеннеді
 
Сьогодення вимагає від школи виховання життєво компетентної креативної особистості, здатної реалізувати себе в умовах динамічного розвитку світу. Але щоб виховати світлу, красиву Людину, сучасний вчитель має усвідомити всю благородність та серйозність свого призначення, бо учень – маленький Всесвіт, до якого треба шукати дорогу і розумом, і серцем.
Реформа системи освіти, відповідно до Концепції Нової української школи, передбачає системну трансформацію цього державного сектора, головна мета якої – досягнення нової, високої якості освіти на всіх рівнях. Якісна освітня система передбачає створення такої школи, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосовувати ці знання у житті.
         Сьогодні школа має бути відображенням змін у суспільстві навколо нас. Фахівці з різних країн можуть збиратися в якійсь країні чи місті Х, обговорити найважливіші проблеми, виробити концепцію та роз'їхатися в різні боки світу знову. Це саме має працювати і в школі, у якій важливо навчити дітей комунікувати між собою, працювати у команді й розробляти спільні програми. Школа — це мініатюрна копія суспільства, життя у якій має базуватися на принципах саморегуляції. Навчання має бути цікавим, а не примусовим. Кожен має знайти свою форму навчання, використовуючи інструменти формальної, неформальної та інформальної освіти.
Саме ці питання стали предметом обговорення педагогами Людинської  ЗОШ І-ІІІ ступенів ім.. К.Хомич на черговому засіданні педагогічної ради закладу освіти  «НОВА  УКРАЇНСЬКА  ШКОЛА – ЦЕ  ПРОСТІР  ОСВІТНІХ  МОЖЛИВОСТЕЙ»
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь