A A A K K K
для людей із порушенням зору
Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

НАЛАГОДЖЕННЯ СИСТЕМНОЇ РОБОТИ З ПРОТИДІЇ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

Дата: 29.01.2020 10:22
Кількість переглядів: 234

23 січня 2020 року  представниками Рівненського громадського об»єднання громадян «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка»  Тетяною Мельник та Оксаною Салівончик  було проведено робочу зустріч у Дубровицькому районі з керівництвом та спеціалістами з питань реалізації державної політики у сфері протидії торгівлі людьми  згідно із Законом України «Про протидію торгівлі людьми».

За інформацією ГО «Чайка» на сьогодні питання протидії торгівлі людьми  є досить актуальними,  як в Україні так, і у Рівненській області зокрема.  Тисячі українців  стають жертвами експлуатації кожного року. Серед них сотні жителів Рівненщини. Найчастіше люди страждають від трудової експлуатації, коли намагаються знайти роботу за кордоном. 16 осіб у Рівненській області уже мають статус особи, постраждалої від торгівлі людьми і отримали державну та недержавну допомогу. Отримавши допомогу, ці громадяни працюють, використовуючи свої уміння та свою працю на користь своїх громад.

Водночас, сотні рівнян та рівнянок знову і знову погоджуються на сумнівні пропозиції працевлаштування, стають жертвами різних видів експлуатації. Ці люди, повертаючись з умов рабської праці, не отримують гарантовану державою допомогу через свою необізнаність та неготовність органів влади таку допомогу надати. Більшість постраждалих у Рівненській області – жителі сільської місцевості. Саме тому ГО «Центр «Чайка» розпочинає проект, направлений на сприяння реалізації державної політики у сфері протидії торгівлі людьми у районах та на рівні ОТГ Рівненщини, налагодженню системної роботи з протидії  торгівлі людьми та підтримки постраждалих. Проект підтримано Фондом сприяння демократії Посольства США в Україні.

В межах даного проекту 30 січня  2020 року  заплановано проведення тренінгу для спеціалістів Дубровицього району, Миляцької та Висоцької  громад з питань  протидії торгівлі людьми.


Фото без опису  Фото без опису Фото без опису

Джерело


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь