A A A K K K
для людей із порушенням зору
Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

У Золотинську ЗОШ прийшов Святий Миколай!!!

Дата: 20.12.2018 07:23
Кількість переглядів: 401

19 грудня православні люди всього світу святкують День Святого Миколая Чудотворця. За народними повір’ями саме в цей день Миколай Чудотворець спускався на землю з небес і обходив весь світ, допомагаючи знедоленим і відновлюючи справедливість. Для учнів Золотинської школи – це своєрідне підбиття підсумків: зважування добрих і поганих вчинків, здобутків у навчанні.

У нас, в Україні, діти з великим нетерпінням чекають 19 грудня. Вони напередодні свята написали листи до Святого Миколая.

У день перед святом згадують всі свої добрі та злі вчинки, зважають: чого більше. Чи буде подарунок, а чи, можливо, різка? Бо чемні діточки обов’язково знайдуть під подушкою подарунок, а неслухняні – прутик.

Ось і настала мить, коли Миколай завітав до дітей школи. Дійство відбулося зранку, о 10.00 год, 19 грудня. Жодна дитина не залишилася без подарунка. А у відповідь він чув лагідне і щире ДЯКУЮ від дітей та їх наставників.

Пізніше, об 11.00, на запрошення отця Сергія, діти відвідали Свято-Михайлівський храм, де настоятель привітав дітей зі святом та роздав  солодкі подарунки.

О 12.30 в нашій школі відбувся святковий концерт з нагоди Свята Миколая.

Саме в цей день у школі пройшло свято «Із неба в український край, іде зимовий Миколай», яке підготували учні 4-го класу разом з класним керівником Серко Галиною Василівною. В урочисто-святковій прибраній залі учні прославляли Святого Миколая віршами, піснями, конкурсами та своїми гарними шкільними справами. Цьогорічне святкування відбулося у дружньому широкому колі.  Та головним гостем на святі був Святий Миколай, який побажав малятам міцного здоров’я, гарних успіхів у навчанні, бути слухняними та творити добро і роздав святкові подарунки дітворі.

Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх, якою великою справою є дарувати один одному любов та доброту.

Особливе «ДЯКУЄМО» від учнів та колективу Золотинської ЗОШ висловлюємо нашим постійним спонсорам: Чернюк Оксані Миколаївні – за солодкі подарунки, та настоятелю Свято-Михайлівського храму отцю Сергію за благословення наших діток на добрі вчинки.

УСІ залишилися задоволеними, обіцяли бути чемними і чекати Миколая наступного року.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь