A A A K K K
для людей із порушенням зору
Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

Новорічно – різдвяна акція у Людинській школі

Дата: 14.12.2018 14:20
Кількість переглядів: 360

Хто з нас не любить отримувати або ж вручати новорічні подарунки? Звісно, всім хотілося б прийняти участь у такому приємному прояві святкового настрою! Але, на жаль, в нинішніх умовах не у кожного є можливість бути адресатом новорічного презенту. Насамперед, йдеться про солдатів, які нині перебувають в умовах проведення бойових дій, а також про діток, які вимушені жити на території, близькій до передової. Всі небайдужі учні та вчителі Людинської ЗОШ отримали змогу долучитися до шкільного дійства, кінцевою метою якого був збір коштів на подарунки для  наших захисників.
А саме, у вівторок, 11-го грудня, у нашій школі відбувся святковий Ярмарок, на якому учні та вчителі виставляли на продаж смаколики, приготовані власними руками. Даний захід проводиться вже не вперше, і кожного разу відзначається винятковою активністю. Шкільні коридори були заставлені імпровізованими прилавками, столи яких «ломилися» від солодощів. Ну і біля кожного з них, звичайно, формувалися черги із бажаючих порадувати себе смачненьким і внести свої кошти у добру справу.
 
 
В результаті, на виручені кошти  лідери шкільного учнівського самоврядування придбали купу необхідних і, головне, приємних подарунків для людей, які вимушені жити в стані війни. Але це було не єдиною метою проведення Ярмарку. Подібні заходи націлені виховувати у підростаючого покоління прояви гуманізму, добросердечності, вдячності і поваги. Ми обіцяємо зберегти цю традицію, поширити її, а також залучати рідних, друзів і просто знайомих до соціальної небайдужості і активних проявів громадської позиції.
Соловей А.В., 
педагог-організатор

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь