A A A K K K
для людей із порушенням зору
Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

Європейський тиждень спорту в ОТГ

Дата: 11.10.2018 12:06
Кількість переглядів: 383

Фото без описуУкраїна отримала право на приєднання до однієї з основних ініціатив ЄС у сфері спорту – Європейського тижня спорту під егідою Європейської Комісії та увійшла до переліку країн, які організовуватимуть заходи з його нагоди.

У закладах освіти Висоцької ОТГ також пройшли різноманітні заходи з нагоди відзначення  Європейського тижня спорту.

 Висоцька ЗОШ І-ІІІ ступенів   провела  спортивно-інтелектуальні естафети серед учнів 8-9 класів «Здорова  та   розумна  дитина  - світле  майбутнє України» та взяла участь  в  районних  змаганнях   з  міні-футболу  та  легкої атлетики,  де  вибороли   3 особисті   перші  місця  і  друге  загальнокомандне.

У Людинській ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. К. Хомич відбувалася загальношкільна ранкова зарядка; символічна естафета-передача олімпійського вогню; олімпійський брейн-ринг «Екзамен у Буенос-Айрес»; конкурс малюнків на асфальті «Ми – юні олімпійці»; змагання «Весела естафета»; турнір з футболу; змагання з перетягування линви.

Доброю традицією у Вербівському НВК  стало проведення ранкової гімнастики для учнів. Учні щоранку з радістю виконують комплекс вправ, що допомагає їм повноцінно, без утоми здобувати знання, зміцнювати здоров’я. Бібліотекар представила  виставку «Україна олімпійська».

А який же спортивний тиждень без змагань: спортивно-розважальна гра «Будьмо здорові», де взяли участь учні, батьки та вчителі. Перемогу здобули учні НВК. Серед учнів початкової ланки пройшли «Малі олімпійські ігри». Найбільш вправними були учні 2 та 3 класів, тому і здобули перемогу.Фото без опису

 Також проходив волейбольний турнір між вчителями НВК на березі Почаївського озера. У підсумку (по партіях 1:1) перемогла дружба. Вчителі отримали масу позитивних емоцій та проявили свою активність на очах у своїх вихованців, що формувало у дітей потребу до занять фізичною культурою та спортом у різні вікові періоди життя.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь