A A A K K K
для людей із порушенням зору
Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

День учителя у Висоцькій школі

Дата: 08.10.2018 17:25
Кількість переглядів: 835

Святкова атмосфера панувала із самого ранку. Подвір'я школи наповнила музика, кожного вчителя учні зустрічали вітальними словами та щирими усмішками. Приємно було читати вітальні листівки та дивитись відеозвернення від випускників школи. 

За шкільною традицією День вчителя - ще й день учнівського самоврядування, тому уроки в школі проводили старшокласники. На чолі "учительського колективу" були: Клименко Владислав Володимирович (11 клас) - директор, Берестень Богдана Валеріївна (9 клас) -заступник з навчально-виховної роботи, Кухар Дарина Анатолїївна  (11 клас) - заступник з виховної роботи, Опанасик Марія Сергіївна (10 клас) - практичний психолог, Щур Олександр Олександрович (11 клас) - завгосп.

   Креативно і творчо підійшли учні до проведення святкової програми. На шкільній сцені  між вчителями та учнями відбулася гра-батл "Хто зверху".  

                   

Заступник сільського голови Сірко М.І. привітав усіх вчителів з професійним святом та вручив грамоти  Мосійчуку В.Й., учителю початкових класів, Самко Д.І.. учителю хімії.

                  

 Коли усі емоції та хвилювання були позаду, учні зізналися, що учительська праця непроста і нелегка: "...бути вчителем ну дуууже непросто, вгамовувати неслухняних учнів і одночасно доносити знання тим, кому це треба - тяжко, а інколи навіть неможливо, може, це тому, що ми ще не досвідчені..."

    Святкова атмосфера цього дня була створена учнівським самоврядуванням під умілим керівництвом педагога-організатора Макаревич І.В.

             

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь