A A A K K K
для людей із порушенням зору
Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

Саміт проактивних Б.У.М.- Бажай. Удосконалюй. Мотивуй.

Дата: 08.05.2018 12:31
Кількість переглядів: 627

Фото без опису  Фото без опису

  З 2 по 4 травня 2018 року в Пущі-Водиці на базі Міжнародного дитячого центру «Артек» відбувся Саміт проактивних«Б.У.М. – Бажай. Удосконалюй. Мотивуй». Участь у заході взяло понад 800 молодих людей віком від 15 до 18 років з різних куточків України. До делегації від Рівненської області увійшла голова учнівської ради Висоцької школи -  ДариФото без описунка Кухар. 

   Організаторами заходу виступили Міністерство молоді та спорту, Українська Академія Лідерства у партнерстві з Міністерством освіти і науки, Київською обласною державною адміністрацією та за підтримки програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).
    У відкритті саміту взяли участь Міністр молоді та спорту – Ігор Жданов, голова Київської обласної державної адміністрації – Олександр Горган, директор Регіональної місії USAID в Україні, Білорусі та Молдові – Сюзан Фрітц, Уповноважений Президента України з прав дитини – Микола Кулеба.
   Захід націлений сприяти формуванню у молоді активної громадянської позиції, відданості загальнодержавній справі зміцнення країни та залучати молодь до суспільно-значущої діяльності. В рамках Саміту пройшли панельні дискусії, презентації, воркшопи, робота в групах, хакатон «Напрацювання програми нульової смертності дітей на дорогах України».

Враженнями про участь у саміті поділилася Дарина: «Ми провели суперові дві доби у Пущі - Водиці, на базі Міжнародного дитячого центру "Артек". Ми не мали часу оговтатися, ми не мали права бути пригніченими, нам заборонялося проявляти апатію. Ми постійно щось робили, кудись поспішали, над чимось мізкували. Воркшопи змінювалися лекціями, лекції дискусіями, дискусії тренінгами, тренінги квестами. Я сиділа лише у їдальні. Коли смакувала сніданком, обідом, чи то вечерею. О двадцять другій вже падала з ніг, але була задоволена!

Фото без опису  Правду кажучи, встигала ще й нити по телефону мамі, друзям, рідним, що не встигаю нічого і боюся просто не засвоїти такий обсяг корисної інформації. Записник та ручка мені в допомогу, диктофон на поготові, камера увімкнена завжди. Якось так.

    Зараз я розумію, що вже вдома, але як знайти ресурси, розрізнити де фандрейзинг, екстенсивна та інтенсивна стратегія, спланувати стартап, емоційно залучити донора, чи просто спроектувати щось оригінальне, я все ж знаю. Я втямила! Я запам'ятала!...»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь