A A A K K K
для людей із порушенням зору
Висоцька громада
Рівненська область, Сарненський район

День закоханих

Дата: 26.02.2018 12:40
Кількість переглядів: 498

 

14 лютого, в День Святого Валентина, ми згадуємо про кохання. Вже традиційним стало обмінювання учнями вітальними листівками, тобто «валентинками» за допомогою «Пошти святого Валентина».

Після уроків на учнів старших класів чекали випробовування, бо вони  взяли участь у розважальному шоу «Містер Валентин і Міс  Валентина 2018». Янковсьа Аліна, яка була ведучою святкової програми, підібрала для учасників дуже цікаві конкурси. Перш за все, обрані пари отримали імена казкових героїв: Фіона та  Шрек, Красуня та Чудовисько,  Алладін та Жасмін, та, звичайно, Ромео і Джульєтта. Кожне із запропонованих завдань, давало учасникам можливість розкрити свої творчі та інтелектуальні здібності, акторську майстерність. А глядачі не тільки вболівали за своїх улюбленців, але і брали участь у конкурсах. На завершення програми журі визначило переможців у номінаціях: «Ідеальна пара» - Андрієвський Сергій та Хомич Марія, «Найскромніша пара» - Янковський Олександр та Янковська Леся, «Найніжніша пара» - Сокол Діма та Скаржинець Анастасія, «Найерудованіша пара» - Котяй Соломія та Хомич Микола, «Найартистичніша пара» - Александрович Влад та Хомич Софія.

            Ми хочемо щиро подякувати за підтримку в організації та проведенні свята  завідуючій  сільським клубом с.Рудня Янковській Марії Павлівні. А ще вона допомогла визначити переможців шоу, ставши членом журі , та підготувала для усіх конкурсантів солодкі подарунки.             Фото без опису                                               


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь